GDPR - Generel databeskyttelsesforordning

Politikken for beskyttelse af personlige data (omtalt som "politikken") er en del af vilkårene for brug af autoride.dk-webstedet. Vores "Servicevilkår" indeholder reglerne for behandling af personoplysninger for brugere af autoride.dk-webstedet, hvis operatør er en juridisk enhed, iværksætter MILOMEDIA OÜ, med sit registrerede kontor i Sepapaja 6, Tallinn 15551, Estland (herefter benævnt som "operatør").

Dette dokument vil forklare og gøre dig bekendt med den specifikke brug af dine personlige data, som du giver os, når du besøger og bruger autoride.dk-webstedet, og forklarer også, hvorfor vi indsamler dem og dine muligheder.

Ved hver brug, det betyder, at du besøger og gennemser autoride.dk-webstedet, bekræfter du, at du forstår disse principper for beskyttelse af personoplysninger og erklærer, at du er bundet af dem.

Personoplysninger vi behandler

Hvis du beslutter dig for at oprette en konto via registrering/login på vores hjemmeside, skal du indtaste din e-mailadresse eller logge ind via en tredjepart (socialt login), hvorigennem du giver eller nægter adgang til dine data. I nogle tilfælde (registrering af yderligere tjenester leveret på autoride.dk) vil vi bede dig om et telefonnummer med det formål at bekræfte din identitet, et sted med det formål at sende gevinsterne i konkurrencen og det kontonummer, som vi kan sende pengegevinsten.

Levering af yderligere data, det vil sige telefonnummer, lokation og kontonummer, er ikke inkluderet i registreringer og vedrører kun yderligere tjenester. Men hvis du beslutter dig for også at bruge disse tjenester, er de ovennævnte data nødvendige for den fulde levering af tjenester på autoride.dk-webstedet.

Ved brug af hjemmesiden kan du udfylde yderligere oplysninger i din personlige profil, men det er ikke obligatorisk. Disse data omfatter profilbeskrivelse, foto og link til din profil på sociale netværk. Du kan eller må ikke give yderligere data i indlæg, diskussioner, kommentarer osv. Disse data kan sammen med dataene i din profil have karakter af personlige og følsomme data for dig. Da din profil er offentligt tilgængelig, skal du være opmærksom på risikoen for misbrug af disse data af en anden person og overveje, hvilke data du beslutter dig for at offentliggøre.

Når du bruger annoncetjenesten, eller ved at oprette en annonce og offentliggøre den i systemet, giver du os yderligere oplysninger, såsom dit navn (efternavn), bopæl, fotos og andre data.

Obligatoriske data, som vi kræver af dig, gemmes i systemet og udleveres ikke til tredjeparter til markedsføringsformål, medmindre du har givet dit samtykke. På grund af internettets natur er vi ikke ansvarlige for sikkerheden og beskyttelsen af ​​data, som du frivilligt beslutter at offentliggøre eller give til andre gennem indlæg, annoncer, kommentarer og e-mail-beskeder. Vi er heller ikke ansvarlige for kontrollen og måden at bruge dem på.

Hvis du ikke er interesseret i at registrere og fuldt ud bruge vores tjenester, vil du ikke være i stand til at bruge tjenesterne for registrerede brugere, da din e-mail er påkrævet for registrering.

Andre data vi behandler

Som langt de fleste websteder og tjenester indsamler autoride.dk-webstedet også forskellige tekniske oplysninger fra besøgende og brugere af vores websted, som automatisk registreres ved hjælp af værktøjer. Mere om cookies er nedenfor.

De oplysninger, vi indsamler via autoride.dk-webstedet, omfatter primært:

 • den internetbrowser, du bruger

 • den internetadresse, hvorfra du oprettede forbindelse til autoride.dk-webstedet

 • din enheds operativsystem

 • en del af den offentlige IP-adresse, du brugte til at få adgang til autoride.dk-webstedet

Hvorfor vi indsamler disse data, og hvordan vi bruger dem

Vi behandler de data, du giver os, primært med det formål at forbedre kvaliteten af ​​vores tjenester og din komfort, når du surfer på selve autoride.dk-webstedet. Konkret er disse:

 • oprettelse, administration, administration af din profil oprettet ved registrering

 • oprettelse og administration af din annonce, dens ændring, sletning fra systemet

 • registrering af kommentarer i diskussionen

 • registrering af dine resultater fra quizzer, deres måling, gennemsnit , og sammenligning bestemme sværhedsgraden af ​​quizzer baseret på de opnåede resultater af registrerede brugere

Vi indsamler disse data med det formål at indgå en kontrakt, da vores service bliver leveret. Ved at acceptere disse principper og også bidragsreglerne indgås en kontrakt, og vi er som tjenesteudbyder i overensstemmelse med civillovgivningen og forbrugerbeskyttelse forpligtet til at behandle nogle af dine personoplysninger, for eksempel for at håndtere krav, til regnskabsmæssige formål mv.

De tekniske oplysninger, som værktøjer indsamler om dig, bruges til at:

 • sikre bekvem browsing og brug af vores tjenester

 • forbedre kvaliteten af ​​vores tjenester og forstå deres brug

 • din sikkerhed ved indtastning af data (f.eks. når du udfylder en e-mailadresse)

 • visning af mere relevant indhold

 • visning mere relevante annoncer

 • trafikmåling, baseret på hvilken vi bedre kan vurdere vores besøgende/brugere og give dem bedre indhold

Vores legitime interesse i at forbedre vores tjenester og din beskyttelse får os til at bruge dine data til følgende formål:

 • informere om vores nyheder, tjenester og produkter

 • informere om ændringer af tjenesten, vilkårene for brug, persondatabeskyttelsespolitikken og andre forhold relateret til autoride.dk-webstedet

 • oplysninger om indhold og begivenheder i tjenesten gennem meddelelser

 • forbedring af design, indhold, funktioner og tjenester, vi leverer;

 • opdagelse af overtrædelser af reglerne og brugsbetingelserne, håndhævelsen af ​​disse

 • opdagelse, forebyggelse eller løsning af svig, hvis der har været ulovlig aktivitet på vores tjenester, herunder brug med henblik på undersøgelser foretaget af kompetente myndigheder

Ved at bruge vores tjenester kan vi sende meddelelser vedrørende indhold, nyheder, drift og opdateringer af autoride.dk-webstedet, samt meddelelser relateret til din brug af denne webstedstjeneste.

Annonceindholdet fra tredjeparter er også en integreret del af autoride.dk-webstedet. Da vi er interesserede i at vise dig annoncer, der er relevante og egnede for dig, bruger vi også dine data til følgende formål:

 • forskning og analyse af adfærd på autoride.dk-webstedet og dets brug

 • visning af relevant og målrettet annoncering og anden marketingkommunikation

 • overvågning af aktivitet under brug og efterfølgende evaluering

 • trafikanalyse

 • evaluering af effektiviteten af reklame

Vi bruger kun din e-mailadresse med dit samtykke til følgende formål:

 • afsendelse af nyhedsbreve om nyheder, indhold og yderligere marketingkommunikation med mulighed for at afmelde til enhver tid

Hvor længe opbevarer vi dine data

Dine data, der er angivet i din profil sammen med din angivne e-mail-adresse, vil blive gemt i hele din registrering på autoride.dk-webstedet. Bemærk venligst, at vi af mulige bevisformål skal opbevare en sikkerhedskopi af dine data i systemet i to år fra annullering og sletning af din konto. Du kan til enhver tid udøve din ret til at blive glemt ved at anmode om annullering og afvikling af din konto.

Levering og deling af data og vores ansvar

Vi leverer eller stiller ikke de data, du har leveret, som vi har anmodet om fra dig (f.eks. e-mailadresse) til nogen tredjepart. Hvis du har tilmeldt dig en konkurrence eller yderligere tjeneste, hvor vi har anmodet om et telefonnummer, adresse eller kontonummer, forbliver disse data skjult i systemet og videregives ikke til nogen tredjepart.

I tilfælde af frivilligt udfyldte yderligere data, såsom fotos, profildetaljer, beskrivelser, indlæg, kommentarer og andre former for indhold, er vi ikke ansvarlige for disse data eller for deres indsamling af en tredjepart, da de er offentligt tilgængelige data, der kan tilgås af enhver besøgende og bruger af vores tjenester. Beskyttelse under vores privatlivspolitik gælder ikke for disse data, da vi ikke har kontrol over dem, eller hvordan disse offentligt tilgængelige data kan bruges af en tredjepart. Det er derfor dit ansvar, hvilke andre data du beslutter dig for at dele og gøre offentligt tilgængelige.

Fordi vi på hjemmesiden tillader tredjeparter at annoncere for deres tjenester eller produkter baseret på nogle af dine personlige data (målrettet annoncering), leveres de til andre enheder. Vi sikrer dog, at hver tredje part, der arbejder med dine persondata, overholder beskyttelsen af ​​persondata og er verificeret.

Liste over enheder, der modtager og behandler dine personoplysninger:

 • Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA

 • Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

 • Instagram LLC, ATTN: Arbitration Opt-out 1601 Willow Rd . Menlo Park, CA 94025, USA

 • SimilarWeb Ltd., 23 Menachem Begin Street, Tel Aviv, 6618356, Israel

 • YouTube LLC, 901 Cherry Avenue, San Bruno, CA 94066, USA

 • R2B2 s.r.o., Rybna 716/24, Stare Mesto, 110 00 Prag 1

 • FatChilli Advertising s.r.o., Galandova 1795/1, 811 06, Bratislava, Slovakiet

Sikkerhed

Vi forpligter os til at opbevare alle personlige data, som vi anmoder om i overensstemmelse med de højest mulige sikkerhedsstandarder. Vi erklærer, at vi vil behandle de givne personoplysninger i overensstemmelse med reglerne i denne politik.

På trods af alle foranstaltninger er intet system immunt mod angreb og misbrug af personlige og andre data. Ved at bruge vores tjenester forstår og accepterer du denne risiko.

Dine rettigheder i forhold til persondata

Du kan bede os om en bekræftelse på, om vi behandler dine personoplysninger, og du har ret til at få adgang til disse data og oplysninger om deres behandlingsbetingelser. Hvis vi behandler dine personoplysninger, giver vi dig flere oplysninger inden for højst en måned fra datoen for din anmodning.

Hvis du registrerer dig og opretter en konto og en offentlig profil, kan du til enhver tid opdatere, tilføje eller slette dine data i dine konto- og profilindstillinger. Hvis du har problemer med at ændre data i henhold til din vilje, eller der opstår tekniske problemer, kan du til enhver tid kontakte os.

Hvis du har accepteret brugen af ​​e-mail til nyhedsbrevet og direkte markedsføringsformål, kan du anmode om annullering eller ændring af brugen af ​​dine personlige data. Vi sender dig dog kun annoncetilbud og andre formularer, hvis du har givet os dit samtykke, og du har samtidig mulighed for at annullere dem til enhver tid.

Retten til at blive glemt

Du har al mulig ret til ikke at fortsætte med at behandle dine personoplysninger. Du kan bede os om at slette brugerkontoen, hvis den er oprettet, eller slette cookies fra din enhed.

Cookies

Reglerne for cookies, i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2002/58/EF om privatliv og elektronisk kommunikation, skal fortolkes på en sådan måde, at du forstår deres formål og også informerer dig om, hvilke oplysninger der er gemt på din enhed, når du bruger autoride.dk-webstedet. Hvis du vil bruge vores tjenester fuldt ud, skal du have cookies aktiveret, da nogle tjenester og funktioner kun kan leveres, når cookies er aktiveret.

Takket være cookies husker hjemmesiden dit besøg og nogle indstillinger (f.eks. et panel skjult af dig, der informerer dig om privatlivspolitikken). Hvis du deaktiverer cookies gennem dine browserindstillinger, vil alle indstillinger relateret til autoride.dk-webstedet blive glemt, og du bliver nødt til at gøre dem igen, hver gang du besøger. Ved at bruge autoride.dk-webstedet erklærer du, at du forstår formålet med deres brug og accepterer brugen af ​​cookies.

Hvordan indstiller og sletter man cookies?

De fleste internetbrowsere tilbyder indstillinger, der kan bruges til at slette cookies fra din enhed, blokere cookies eller advare dig om, hvordan cookies gemmes på din enhed. Men hvis alle cookies er blokeret, vil vores hjemmeside som standard ikke fungere som den skal og til hvilket formål den er oprettet. Hvis du ønsker at blokere, indstille eller fjerne blokering af cookies, kan du gøre det i din browser.

Du kan lære mere om indstillingerne for din browser på hjemmesiden for den givne browser.

Chrome: https://support.google.com

Safari: https://www.apple.com

Firefox: https://support.mozilla.org

IE: https://support.microsoft.com

Mere om cookies: http://www.allaboutcookies.org/

Hvordan kontakter man os?

Du kan kontakte os i forbindelse med spørgsmål relateret til behandling af personoplysninger på e-mailadressen [email protected]. Vi vil med glæde besvare eventuelle relevante spørgsmål.

Ændringer i persondatapolitikken

Vi kan opdatere og ændre persondatabeskyttelsespolitikken, især i tilfælde af juridiske ændringer eller teknologiske ændringer fra vores side. Vi vil informere dig om politikændringen ved at sende en meddelelse via e-mail, hvis du har oprettet en konto på autoride.dk-webstedet.

Ved at bruge autoride.dk-webstedet accepterer du den aktuelle version, der er gyldig på tidspunktet for brug af denne hjemmeside. Hvis du har yderligere spørgsmål om denne politik eller spørgsmål relateret til personlige data i forbindelse med brugen af ​​denne hjemmeside, bedes du kontakte os på [email protected]

Dato for sidste revision: 01.06.2024