Servicevilkår

Ved at få adgang til denne hjemmeside accepterer du disse servicevilkår og alle gældende love og regler og accepterer, at du er ansvarlig for overholdelse af enhver gældende lokal lovgivning.

Hvis du ikke er enig i nogen af ​​disse vilkår, har du forbud mod at bruge eller få adgang til dette websted. Materialerne på denne hjemmeside er beskyttet af gældende copyright- og varemærkelovgivning.

Ophavsretspolitik for indhold

Webstedets design, tekst og videoindhold er underlagt copyright © 2023-nu MILOMEDIA OÜ.

Garanti

MILOMEDIA OÜs team bruger pålidelige datakilder og dobbelttjekker fakta med opdaterede pålidelige kilder. På trods af dette og vores bestræbelser på at dobbelttjekke fakta med forskellige kilder, kan vi ikke garantere den absolutte gyldighed af de oplysninger, vi viser på hjemmesiden.

Ansvarsfraskrivelse

Materialet på autoride.dk-webstedet leveres som det er. MILOMEDIA OÜ giver ingen garantier, hverken udtrykte eller underforståede, og fraskriver sig og afviser hermed alle andre garantier, herunder uden begrænsning, underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål eller ikke-krænkelse af intellektuel ejendom eller anden krænkelse af rettigheder.

Præsentationen af ​​kortene indebærer ikke udtryk for politisk tilhørsforhold eller mening! Afbildning og brug af grænser, geografiske navne og relaterede data vist på kort og inkluderet i lister, tabeller, dokumenter og databaser på denne hjemmeside garanteres ikke at være fejlfri, og de indebærer heller ikke nødvendigvis officiel godkendelse eller accept af MILOMEDIA OÜ.

Desuden garanterer eller fremsætter vi ikke nogen repræsentationer vedrørende nøjagtigheden, sandsynlige resultater eller pålideligheden af ​​brugen af ​​materialerne på dets hjemmeside eller på anden måde relateret til sådanne materialer eller på nogen sider, der er linket til denne hjemmeside.

Begrænsninger

MILOMEDIA OÜ er under ingen omstændigheder ansvarlig for skader, der opstår som følge af brugen eller manglende evne til at bruge materialerne på autoride.dk-webstedet, selv om den autoriserede repræsentant er blevet underrettet mundtligt eller skriftligt om muligheden for en sådan skade (inklusive, uden begrænsning, erstatning for tab af data eller fortjeneste eller på grund af forretningsafbrydelse).

Da nogle jurisdiktioner ikke tillader begrænsninger af underforståede garantier eller begrænsninger af ansvar for følgeskader eller tilfældige skader, gælder disse begrænsninger muligvis ikke.

Kommentarer og andet indhold skabt af brugere og besøgende

Du har tilladelse til at skrive kommentarer, anmeldelser og andre typer indhold (samlet "Kommentarer"), så længe nogen kommentarer ikke er ulovlige, krænker intellektuelle ejendomsrettigheder, krænker privatlivets fred eller på anden måde skadelige for andre.

Du må ikke udgive dig for at være nogen person eller enhed eller på anden måde vildlede oprindelsen af ​​nogen kommentarer, hvad enten det er ved at bruge en falsk e-mailadresse, navn eller anden information, der forbinder personen eller enheden med den falske identitet. MILOMEDIA OÜ forbeholder sig retten til at fjerne enhver af de kommentarer, der overtræder disse regler.

Hjemmesiden kan indeholde links til andre hjemmesider, der drives af tredjeparter. Disse kan tjene som en reference til de faktiske undersøgelser, andre artikler eller produkter fra tilknyttede partnere. MILOMEDIA OÜ er ikke ansvarlig for indholdet eller nøjagtigheden af ​​nogen off-site sider eller andre hjemmesider, der er linket til autoride.dk. Besøg på linkede websteder er på egen risiko og underlagt vilkårene og betingelserne for brug af enhver hyperlinket hjemmeside.

Nyhedsbrev

Du kan abonnere på det gratis ugentlige nyhedsbrev uden reklame, og det tjener udelukkende til informationsformål - indholdsopdateringer og tips. Dit abonnement starter ved indsendelse af din e-mailadresse og fortsætter, indtil du anmoder om at afmelde.

Annullering: Hver e-mail til nyhedsbrevet vil indeholde et link, der giver dig mulighed for nemt at afmelde nyhedsbrevet. Du kan også kontakte os direkte, hvis du har problemer med afmeldingsprocessen fra nyhedsbrevet.

Intellektuelle ejendomsrettigheder

MILOMEDIA OÜ er forpligtet til at beskytte intellektuelle ejendomsrettigheder. MILOMEDIA OÜ følger strengt DMCAs retningslinjer for uautoriseret brug af ophavsretligt beskyttet materiale. Enhver forespørgsel vedrørende gengivelse af indholdet på denne side skal rettes til den part, der har ejendomsretten til det angivne indhold.

Du må ikke distribuere, offentliggøre, transmittere, ændre, vise eller skabe afledte værker ud fra materiale opnået med denne tjeneste. For at indgive en meddelelse om krænkelse af ophavsretten til autoride.dk skal du give en skriftlig kommunikation, der følger retningslinjerne i Section 512(c)(3) i Digital Millennium Copyright Act (DMCA ).

Lovvalg

Ethvert krav i forbindelse med autoride.dk-webstedet er underlagt lovene i autoride.dk-ejerens hjemlige jurisdiktion uden hensyntagen til dets lovkonflikter.

Sidst opdateret: 1. juni 2024